Stránky

úterý 27. září 2022

Nora Neuvedeno

 Nora je postavou z naší první dračákové kampaně, kterou vedeme s kamarády. Její bližší kontext bude upřesněn v rámci tohoto profilu v budoucnu.

 Profil je stále ve fázi vývoje. 

Příběh postavy okrajově zmiňuje témata potenciálně nevhodná pro mladší čtenáře.

Info

Jméno: Nora Neuvedeno

Druh: Kentaur

Role: Past

Magie: Magnet

Zbraně: Odstředivý prak, magnetický písek

Brnění: Magnetický písek

Povaha 

Obecně spíše samotářský typ, je tvrdohlavá, má ráda věci po svém a těžko se přizpůsobuje. Je sebevědomá, věří, že má pro všechno to nejlepší řešení a ráda to lidem připomíná. Bojuje s (někdy nepříliš úspěšně) potlačovaným vztekem. Dělá si srandu z lidí a je jí naprosto ukradený, jestli se jim to líbí nebo ne. Výjimku v tomto tvoří blízcí přátelé a malé děti, u nichž sarkastické poznámky mírní, a krásné ženy, které ji mají vždy už od první chvíle omotanou kolem prstu. 

 Příběh

Minulost

Nora se narodila na své narozeniny do chudé domácnosti patřící pracovnici místního nevěstince. Svého otce nikdy neměla možnost poznat, jelikož to byl s největší pravděpodobností jeden ze zákazníků. Navzdory tomuto lehce nekonvenčnímu nabytí potomka měly od začátku velmi pozitivní vztah. Chudoba nyní již dvoučlenné rodiny přetrvávala, ba dokonce i rostla, jelikož teď bylo třeba nasytit dvakrát tolik krků a tráva prostě nemá dostačující výživovou hodnotu, když je váš trávicí trakt napůl lidský.

Nořiny dny se dlouhou dobu skládaly především z rýžování vzácných kovů u nedalekého jezera, což vedlo k odhalení její magnetické magie a jejímu využití při této aktivitě. Tato schopnost také přišla vhod při tréninku s odstředivým prakem. Dobře vybrané magnetické projektily netrvalo zdaleka tak dlouho najít.

Mezi lidmi v sousedství panoval vcelku jednotný názor ohledně Nořiny matky a její profese, a nebyl to názor pozitivní. Noru tím pádem často kamarádi v dětství kvůli radám a zákazům od rodičů opouštěli a nebohá kentaurka tak většinu času fungovala na vlastní pěst. To se posléze odrazilo i v jejím studiu.


Žádné komentáře:

Okomentovat