Stránky

neděle 23. června 2019

Drapple - Kapitola 8.

Utekly dva týdny od Dracova návratu do Bradavic. I za tak krátkou dobu stihl s Harrym zažít spoustu věcí. Měli romantickou schůzku v Prasinkách (u Tří košťat), vydali se na výpravu do bradavické kuchyně (ze které toho dne záhadně zmizely dva vanilkové koláče) a když Malfoy úspěšně uvařil nápoj lásky, příjemně ho překvapilo, že voněl po jablkách. I Harrymu se to líbilo.

Jednoho rána, před hodinou jasnovidectví, si Draco položil Harryho na malý stolek a vybalil si svačinu. Když se však otočil, Harry byl pryč. Malfoy se zděsil. Jeho šok ještě vzrostl, když zaslechl křupání jablka. A pak to uviděl.

Harry Potter se právě s chutí zakousnul do Harryho, do Dracova Harryho. "POTTERE!" vyjekl Malfoy. Harry se k němu otoči, ale dál žvýkal jablko. Draco zavrčel se slzami v očích. "To je moje jablko!"
"Ježiš, promiň! Já si je spletl. Tak si vezmi to moje."
"DĚLÁŠ SI LEGRACI?!"
Harry se zmateně zamračil na Malfoye, který pokračoval v povyku. "Tys ho zabil! Zabil jsi mou druhou životní lásku! Mého Harryho! Byl dokonalý! Já ho MILOVAL, Pottere!"
Věnoval mu zlostný pohled do očí a pak mu to došlo. Došlo mu, co mu barva jeho jablka tolik připomínala. Byly to Harryho oči.

KONEC

3 komentáře:

  1. A takhle prosim mily pratele, konci tvoreni na matematice.😂

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Na fyzice básničky, na matice Drapple a parodie na Deset malých černoušků (a Accio bod C, to musíme dopsat 😂).

    OdpovědětVymazat
  3. Presne,musim vymyslet kouzla...aby jsme to dptahli k dokonalosti

    OdpovědětVymazat