Stránky

středa 11. května 2022

Kočičí bratrstvo - Kapitola 1. Bratři

Vsadím se, že tohle jste nečekali :D. Nemám nejmenší tušení, jestli tu vůbec ještě je někdo, kdo si pamatuje původní Kočičí bratrstvo. To prokleté, tužkou kreslené, rozbité Kočičí bratrstvo, které si kompletně našlo cestu na blog v roce 2018, ale vzniklo už v létě 2015. No, novou verzi jsem vlastně měla v plánu už nějakou dobu. Myslím, že jsem jí dokonce vyhrožovala v úvodu nějakého článku už v roce 2020. Chtěla jsem ho udělat celé digitálně, ale bohužel jsem ho tak nějak nebyla schopná dokončit.

Až v roce 2021 jsem si znovu nostalgicky zavzpomínala, pročetla celou starou verzi a došla k závěru, že se chci znovu pustit do nové. Tentokrát opět ručně (abych ctila ducha originálu :D). Jenže jsem udělala tu chybu, že jsem prvních pár stran vybarvila a posléze zjistila, že to trvá nelidsky dlouho a navíc se mi to vůbec nelíbí. No, a tak jsem se chopila tužky pár týdnů zpátky a tohle je konečná verze první kapitoly. Opravdu se modlím, abych měla ty nervy to dokončit. Mělo by to být jednodušší, když na něm můžu pracovat během školy :D.

A ještě poslední věc - kdybyste ho náhodou hledali na rozcestníku, tak je na tom stejném, jako stará verze. Přišlo mi zvláštní na to publikovat úplně nový rozcestník, když je to v podstatě ten samý příběh, jen lépe nakreslený a upravený, aby trošku dával smysl :D.



1 komentář: